Video

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van bewegend beeld. Een video op de website heeft meerwaarde voor de uitstraling van uw organisatie. Toon uw bezigheden met een reference case of profileer uw bedrijfsidentiteit met corporate video. Visuallstars begeleidt het gehele proces: van de eerste strategische overwegingen, naar het daadwerkelijk produceren van beeld, tot de implementatie op uw website.


Conservatorium: Leading Hotels

In 2015 is het Conservatorium Hotel in Amsterdam in zee gegaan met Leading Hotels of the World; het toonaangevende bureau voor de promotie van luxueuze hotels wereldwijd. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit produceerden wij een special waarin de historie van het hotel en de omgeving centraal staan.

www.conservatoriumhotel.com        www.thesethotels.com

Corax: The Now Effect

Internationale promotievideo in opdracht van Davanti Group voor hun nieuwe warehousing software Corax. Met deze applicatie kunnen kleine en middelgrote bedrijven optimaal inzetten op de behoefte van hun klanten. Met cloud based data en beschikbaarheid voor alle devices is het nu gebruiksvriendelijker dan ooit.

www.davantigroup.com        www.coraxwms.nl